Cursussen

Als je iets nieuws wilt leren of het volgende niveau wilt bereiken, dan ben je op de juiste plek. Het is mijn missie om mensen zoals jij te helpen met hun doelen. Daarvoor hebben we verschillende cursussen voor alle leeftijden en voor alle niveaus. Van introductielessen tot 1-op-1 lessen voor degenen die in korte tijd hun training naar een hoger plan willen tillen. Alle opties kan ik aan jouw wensen aanpassen. 

Alle workshops die ik klaar heb staan

Cartoon

In deze workshop leer je cartoons tekenen maar op een uitdagende manier. Creëer je eigen stripfiguren en verzin een verhaallijn en ga door middel van grove schetsen en storyboards te werk om een stripverhaal te verzinnen en uit te werken en wie weet maak jij zo een hele reeks aan stripboeken!

Dieren

Mijn tekendocent zei altijd: "tekenen is kijken". Bestudeer een dier en leer hoe je die natekent en gebruik daarbij verschillende technieken om bijvoorbeeld haren te tekenen en hoe je een dier karakter geeft. 

Bob Ross' schildertechnieken

Wie kent hem niet? Bob Ross! Met zijn fantastische schildertechnieken zie je hoe gemakkelijk je een fantasievol landschap kan schilderen. 

Art Toys ontwerpen en boetseren

Art Toys behoren tot de hedendaagse kunst en zijn gewilde verzamelobjecten geworden. Maar dit kan je ook zelf maken door middel van polymeer klei! In deze workshop vertel ik meer over deze verzamel kunst en hoe je van idee tot 3D ontwerp werkt.  

Glas in lood schilderen 

Met glasverf gaan we zelf de klassieke glas in lood kunst maken. Leuk voor jong en oud. Met deze verf krijg je net het lichteffect als bij echt glas in lood!

Delfs blauwe tegeltjes schilderen

Met twee tinten blauw gaan we zelf Delfs blauwe tegeltjes schilderen. Maak je de traditionele tegels of maak er een die meer in deze tijd past. 

Portret tekenen

Begin eerst met het doorknippen van een foto en teken één van de helften na. Je leert hoe je verhoudingen kan zien in het gezicht en hoe je schetsen opzet. 

Kawaii & Manga tekenen

Beide zijn het Japanse tekenstijlen. Kawaii is wat schattiger en Manga is wat volwassener en wordt vaak geassocieerd met 'Anime' films en series. Leer de essentie van beide stijlen kennen en laat je creativiteit de vrij loop.

Spraypaint art

Er zijn ware straat kunstenaars die dit binnen no-time kunnen uitvoeren: spraypaint art. Met simpele keuken, huis en tuin voorwerpen creëer je gemakkelijk een galaxy aan planeten en kan je kennismaken met werken met spuitbus.

Graffiti spuiten

Graffiti wordt helaas soms nog te vaak als vandalisme gezien maar er komt veel techniek bij kijken. Met deze leuke buitenworkshop leer je de urban cultuur van graffiti kennen en alle bijbehorende kennis om uit de voeten te kunnen met spuitbus.

Canvas & Cocktails

Deze workshop staat garant voor een gezellige en vermakelijke ervaring. Terwijl je geniet van verfrissende cocktails, kunnen jij en je groepsgenoten elkaar uitdagen tot creatieve hoogten. Dit is in samenwerking met Osteria bar Luca in Dordrecht (cocktail en hapjes inbegrepen bij de workshop)

Customizen van schoenen en accesoires

Bij mij begon het met schoenen customizen maar er is nog zoveel meer wat je kan customizen. Deelnemers kunnen hun eigen items meebrengen om te customizen en bovendien kunnen ze een canvas tas customizen om het mee naar huis te nemen. 

Dordtse pareltjes tekenen

Voor de Dordtenaren onder ons: Dordtse pareltjes tekenen. De grote kerk, stadhuis, station...noem het maar op, genoen mooie plekken uit de mooie binnenstad om daar een aquarel tekening van te maken.
(Doelgroep: volwassenen)

Inhakers voor de feestdagen*

Natuurlijk bieden de feestdagen en andere gelegenheden ons genoeg creativiteit! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Privé tekenlessen

Ben je meer op zoek naar 1-op-1 lessen? Voor u zelf of uw kind? Met een reeks aan privélessen aangepast aan jouw behoeftes kunnen we elke les weer andere technieken behandelen, zodat je daarna beter uit de voeten kan met diverse materialen en de technieken.