Grafisch ontwerp

Ontwerpen in programma's van Adobe zoals Photoshop, Indesign, XD, Animate, Premiere en Illustrator doe ik veel op mijn opleiding Management en Ondernemen. In mijn vrije tijd en voor mn freelance baan gebruik ik deze programma's ook veel.

Dit logo heb ik gemaakt voor het tv programma die we op school gingen producen.

Voor een tv productie van mijn school heb ik dit logo gemaakt. Het programma heet Mediamanagement- tv en de huistijl van de school is neon/gifgroen en van mediamanagement oranje dus vandaar de kleurkeuze.

Hndgetekend logo. Dit was bedoeld voor een visrestaurant. Deze wordt immers niet gebruikt.

Voor een klant die een autobedrijf heeft heb ik een logo gemaakt. We zijn samen gaan brainstormen en zijn hierop uitgekomen.

Voor een schoolproject moest ik een logo voor een festival bedenken en heb dit gemaakt. Het idee erachter is dat oude muziek in een nieuw jasje wordt gestoken, denk aan hologrammen en remixen.

Voor een paardenrusthuis mocht ik dit logo ontwerpen. Het is een tekening van het paard van de eigenaar dus is weer lekker persoonlijk en dichtbij het bedrijf.

Deze klanten gingen u voor:

Logo voor 'paardenrusthuis De Put'. De opdrachtgever wilde van haar overleden paard een logo hebben om hem zo ook een beetje te herdenken. Gelukkig was ze er enorm blij mee!