Rond 2021 ben ik in de leer gegaan bij kunstenaar Naomi King en leid ze mij op tot muralist. Dit groepsproject bestaat uit allemaal meiden (16 tot 22 jaar) en hebben met de groep meerdere muurschilderingen gemaakt. Het gehele project focust zich op Rotterdam en Rotterdamse mensen, vandaar de naam Roffa Chicks. Naomi King is ook community artiest en daarom heb ik van de raggae zangeres Rita een muurschildering gemaakt. Het was enorm leerzaam voor mij en toen Rita en Naomi het eindresultaat zagen schoten ze helemaal vol. Zo zie je maar wat het kan betekenen voor anderen 🤗

Mijn visie is dus ook om door te groeien als kunstenaar en als muralist zodat ik groot werk kan maken wat vele mensen kunnen zien en om vergeten gebouwen kleurrijker te maken. Ieder project wat ik krijg is enorm leerzaam voor mij en iedere keer een opstapje om nog groter te worden.