Projecten

Kamer van Koophandel

In augustus 2022 heb ik mezelf officieel ingeschreven bij de KvK. Daarnaast had ik me 2 maanden daarna ingeschreven voor de vervolgopleiding 'ondernemerschap in de creatieve sector'.

THE KIND EFFECT

Kind follows Kind is een fotografie expositie die door heel Nederland gaat. Ik ben verre van een professioneel fotograaf maar vond het toch leuk om mee te doen. Dus had meegedaan en mijn foto was uitgekozen voor de expo! Zie hier mijn pagina op hun website!

Roffa Chicks

Ik doe mee aan een langdurig project genaamd Roffa Chicks! Onder leiding van Naomi King gaan we met wat meiden uit Rotterdam muurschilderingen maken in Rotterdam. Dit is bedoeld als community en om elkaar aan meer ervaring en projecten te helpen. Zo gezegd: in de ler bij de kunstenaar Naomi King.

Tekenlessen voor kinderen

In de zomer van 2020 en 2021 heb ik meerdaagse tekenlessen samen met Pip & Zo georganiseerd door heel Dordrecht waarbij kinderen tijdens de Corona tijd gratis konden aanschuiven.

Tekenlessen en workshops

Maar daarnaast geef ik vrij regelmatig (privé)tekenlessen en workshops aan verschillende doelgroepen voor een aangename prijs. Voor workshops of lessen kunt u ook contact opnemen.

Mondkapjes Lente

Via mijn middelbare school, wat immers een kunst en cultuur school was, kreeg ik de vraag of ik mijn tekenwerk naar kunststichtingen wilde sturen. Uiteindelijk heeft Vonkc het op de website geplaatst in het teken van Corona als inspiratiebron en mijn docent had mijn kunstwerk 'Mondkapjes Lente' genoemd.

8 mrt 2021

Expositie in de Markthal

Nul Teen Art focust zich op jongeren die kunst creëren en vroeg of ik wilde exposeren in de Markthal. Nu mocht ik het project helpen te begeleiden en was ik zelf volledig verantwoordelijk voor mijn expo. Zo heb ik zelf materialen verzameld en opgebouwd, tot aan de mooie opening. De expositie was in de Markthal te zien van 20 mei tot 1 oktober 2022.

Drop it TV-programma op NPO

Het programma 'Drop It' gaat over wapenbezit onder jongeren en ter afsluiting van het programma was ik gevraagd om street-art te maken met een paar andere jongeren. Ook werden we over het spraakmakende onderwerp geïnterviewd.

De aflevering is dinsdag 21 december 2021 om 21:55 te zien op NPO3

Wintergames

Op mijn school Grafisch Lyceum Rotterdam, waar ik de opleiding mediamanagement doe, gingen we een evenement voor heel de school organiseren. Ik verzorgde de gehele vormgeving van het evenement en moest ervoor zorgen dat het een duidelijke huisstijl had. 


Helaas is het evenement op het allerlaatste moment afgeblazen vanwege de coronamaatregelen.